Uusi alku

Välillä pitää uudistua, pitää aloittaa alusta. Tuhota vanha jotta on tilaa tehdä uutta. Blogi on rönsyillyt alkuperäisestä aiheestaan kun sen kirjoittaja on kumonnut kaikki puolivillaiset ideansa samaan astiaan. Haluan saada blogiin ryhtiä, pitää sen paremmin siinä aihepiirissä jota halusin sen käsittelevän, eli valtavirran asioissa joita itse koen seuraavani vierestä.

Aion myös sitoa uusien kirjoitusten julkaisun kuun vaiheisiin. Haluan pakottaa itseni tilanteisiin joissa minun on pakko kirjoittaa, silloinkin kun ei huvita. Haluan deadlinet. Kuun vaiheet valitsin, koska haluan itse sitoa ajantajuni johonkin todellisempaan kuin kalenterin numerot. Eli jatkossa julkaisen blogitekstit täysikuun ja uuden kuun aikaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s